13 oktober 2024
13:00

Bankeryds Skid o MK F10-11/2

Referat: Månsarps IBK F10-11 - Bankeryds Skid o MK F10-11/2

Lite spända var vi på hur vi skulle ta oss an Bankeryd som vi hade väldigt tuffa möten mot föregående säsong där senaste matchen slutade hela 10-0 till Bankeryd, detta var något vi pratade lite om i omklädningsrummet innan matchstart och vi var alla eniga om att det skulle vi göra allt vi kan för att förbättra till denna matchen.

Första perioden startar med bra tryck från Bankeryds sida och de gör till vår fasa mål redan 1.55 in i matchen.
Som tur är så lyckas vi bättra på vårt spel ganska omgående efter detta och vi kvitterar till 1-1 genom Amelie och som assisteras av Amanda med 3.21 på tavlan. Därefter trycker Bankeryd på igen och gör både 1-2 och 1-3 varav det sista målet studsar olyckligt in via vår egen spelare. Månsarp-Bankeryd 1-3

Andra perioden är mycket jämnare och det börjar märkas att Bankeryd är lite kort om folk då de inte orkar ligga på lika hårt utan väntar mer på egen planhalva. Det blir en väldigt jämn period men vi har nog lite fördel ändå men lyckas tyvärr inte med konststycket att få in bollen i mål. Månsarp-Bankeryd 1-3

Tredje perioden byter vi målvakt, det är vi som har klar fördel med mycket mer bollinnehav från vår sida även om Bankeryd har ett antal kontringar med bra målchanser så står Emma emot otroligt bra i målet och lyckas hålla nollan hela perioden. Vi har en del chanser också men då en del av skotten går utanför så lyckas inte vi heller göra mål och matchen slutar Månsarp-Bankeryd 1-3

Vi är otroligt stolta över att ha gjort såna framsteg till detta året och snart så hoppas vi på lite mer tur där vi kanske kan plocka med oss en seger.

Skottstatistik: Månsarp-Bankeryd 17-18 ( 6-7, 7-5, 4-6 )